Puppet Master

Puppet Master

Puppet Master gaat over een groep antropomorfe poppen die tot leven zijn gebracht door poppenspeler André Toulon. De oude poppenspeler legt de laatste hand aan zijn nieuwste pop, voordat hij hem tot leven brengt. Twee nazi spionnen arriveren en gaan naar de kamer van Toulon en terwijl hij word gewaarschuwd door een van zijn poppen verstopt hij ze allemaal in een kist en verbergt deze in een wandpaneel. Terwijl de nazi’s de deur openbreken, pleegt Toulon zelfmoord.

Neil Gallagher vond het geheim van de poppen van Toulon en pleegt daarna zelfmoord. Vier paranormaal begaafden zijn voor zijn dood allemaal benaderd door Neil. Professor Alex Whitaker, Dana Hadley en paranormale onderzoekers Frank Forrester en Carissa Stamford. Dana heeft ook de schuilplaats van Toulon ontdekt en vertelt het de anderen, terwijl ze een ontmoeting regelt in de woonplaats van Neil. Bij aankomst ontdekken ze tot hun verbazing niet alleen dat Neil neen vrouw heeft, maar ook dat hij zelfmoord heeft gepleegd en instructies voor zijn vrouw heeft achtergelaten.

Alex en zijn paranormale vrienden gaan op onderzoek en worden achtervolgd door Toulons poppen die allerlei vreemde en gevaarlijke eigenschappen hebben.

Puppet Master figuren kopen

Puppet Master is een franchise van Full Moon Features. De franchise bestaat onder andere uit films, games, comics, speelgoed, actiefiguren en poppen.