Space Jam

Space Jam

In de ruimte is het pretpark Moron Mountain in verval. De eigenaar Mr. Swackhammer hoort over de Looney Tunes en beveelt zijn Nerdlucks om de Looney Tunes te ontvoeren om als attractie te dienen. De Nerdlucks betreden het ondergrondse universum van de Looney Tunes en houden ze gegijzeld voordat Bugs Bunny hen overtuigt om de Looney Tunes toe te staan zichzelf te verdedigen.

Omdat de Nerdlucks kleine wezens zijn, dagen de Looney Tunes hen uit voor een basketbalwedstrijd. De Nerdlucks doen onderzoek naar de sport en stelen de talenten van professionele basketbalspelers. De Nerdlucks gebruiken deze talenten om te transformeren in gigantische, gespierde wezens die bekend staan als de Monstars, en de Looney Tunes beseffen dat ze professionele hulp nodig hebben.

Space Jam: A New Legacy

In Space Jam: A New Legacy ontvoert een malafide kunstmatige intelligentie genaamd Al-G Rhythm de zoon van de beroemde basketballer LeBron James, die vervolgens moet samenwerken met de Looney Tunes om als de Tunes Squad een basketbalwedstrijd te winnen tegen de Goon Squad.

Space Jam figuren kopen

Space Jam is een film uit 1996 met basketballer Michael Jordan en de Looney Tunes in de hoofdrol. Deel 2 kwam uit in 2021 met de naam Space Jam: A New Legacy en in de hoofdrol LeBron James met de Looney Tunes.