Rising Stars

Rising Stars

Rising Stars gaat over 113 mensen, genaamd “Specials”, die met speciale vaardigheden zijn geboren na het verschijnen van een mysterieus licht in de lucht boven Pederson, Illinois. De serie onderzoekt hoe de samenleving kan reageren op de komst van superkrachten, en hoe degenen die Specials zijn, kunnen reageren op de samenleving en op elkaar. Het ontstaan ​​van de Specials blijkt de onvergetelijke afdaling te zijn van een felle komeet uit de hemel.

Het verhaal begint wanneer de Specials allemaal volwassen zijn, maar het flitst constant terug naar de tijd dat ze kinderen waren. Via deze flashbacks wordt de ontwikkeling van deze 113 Specials getoond, te beginnen met de bewaking en afhandeling door de overheid, tot de manifestatie van hun bevoegdheden eb de impact van deze vermogens op de getroffen kinderen en de wereld om hen heen. Sommige Specials gebruiken hun krachten voor het welzijn van de wereld, anderen voor persoonlijk voordeel en roem, terwijl sommige ze gewoon willen vergeten en een normaal leven willen leiden.

Rising Stars figuren kopen

Rising Stars is een comic van Top Cow Productions en Image Comics. Er zijn ook speelgoed en actiefiguren uitgebracht van Rising Stars.