War Machine

War Machine

James Rhodes werd opgeleid als vliegtuigpiloot en studeerde luchtvaarttechniek terwijl hij in dienst was bij het United States Marine Corps. Hij heeft kennis van vliegtuigbediening en -onderhoud en heeft verschillende vliegtuigen bestuurd bij Stark Enterprises. Rhodes is een ervaren marinier die getraind is in ongewapende gevechten en militaire wapens. Rhodos is niet alleen piloot, ingenieur, marinier en zakenman, maar ontleent ook meerdere vaardigheden aan verschillende hi-tech pantsers.

Door zijn jarenlange ervaring met zowel de Iron Man als de War Machine pantsers, is Rhodes bedreven in gepantserde gevechten en gebruikt hij een meer fysieke vechtstijl. Vergeleken met Iron Man is zijn pak omvangrijker dan dat van Tony Stark en meestal fysiek sterker maar langzamer. Omdat het een vroeg Stark ontwerp is en minder is bijgewerkt dan dat van Stark, heeft zijn pak over het algemeen minder geavanceerde technische functies dan Iron Man.

War Machine figuren kopen

War Machine is een superheld van Marvel. Er zijn verschillende comics, films, series, games, speelgoed, actiefiguren en verzamelfiguren uitgebracht van War Machine.