Trolls

Trolls

De Trolls zijn kleine, kleurrijke, altijd blije wezens die de hele dag zingen, dansen en knuffelen. Ze worden ontdekt door de lelijke en ellendige Bergens, die geloven dat ze zich alleen gelukkig kunnen voelen door trollen te eten. De Bergens sluiten de trollen op in een kooi en eten ze elk jaar op tijdens Trollstice, een speciale gelegenheid van de Bergens. Prinses Poppy verlaat hun vertrouwde omgeving om haar vrienden te redden van de Bergens.

Trolls World Tour

In het technokoninkrijk woont de Techno Trolls-stam van King Trollex een rave bij, wanneer Hard Rock Trolls onder leiding van Queen Barb arriveren en gitaren gebruiken om alles te vernietigen. Koningin Barb eist dat Trollex zich overgeeft en zijn “snaar” overhandigt. Koningin Poppy ontvangt later een brief van Barb, waarin ze haar uitnodigt om haar “snaar” mee te nemen om de trollen te verenigen.

Voormalig King Peppy legt uit dat er ooit zes magische liersnaren waren die grote muziekstammen vertegenwoordigden: pop, hardrock, techno, funk, klassiek en country. De zes stammen pakten echter hun snaren en gingen hun eigen weg. Peppy, Branch en de anderen vertrouwen Barb’s uitnodiging niet, maar Poppy besluit naar buiten te sluipen om te bewijzen dat Barb hetzelfde is als elke andere trol.

Trolls figuren kopen

Trolls is een franchise van DreamWorks. De franchise bestaat onder andere uit films, series, cartoons, speelgoed en verzamelfiguren.