Minions

Minions

Minions zijn kleine gele wezentjes in de vorm van capsule met ronde grijze brilletjes. Ze zijn ongeveer 1 meter lang en hebben een of twee, meestal bruine ogen. Er lijkt geen ander verschil te zijn tussen de twee typen dan het aantal en de kleur van de ogen en hun lengte. Minions hebben geen zichtbare neus, maar kunnen wel ruiken. Ze hebben ook geen oren, maar kunnen wel horen. De meeste Minions zijn kaal of hebben een paar zwarte haren op hun hoofd.

Nadat ze eind jaren zestig hun thuisland Zwitserland hadden verlaten ten gunste van een nieuw leven in Amerika, bestaat hun kleding uit blauwe overalls met het logo van Gru, zwarte rubberen handschoenen, schoenen en veiligheidsbrillen. Minions zijn gek op bananen en zijn voorbestemd om de meest verschrikkelijke schurken te dienen.

Minions figuren kopen

Minions zijn bekend van Verschrikkelijke Ikke of Despicable Me. De franchise van Illumination Enterainment en Universal Studios bestaat onder andere uit films, series, games, comics, speelgoed, Funko Pop en andere verzamelfiguren.