Leech Woman Full Moon Toys Actiefiguur

Pop uit Puppet Master

Artikelnummer: 0728096600729-P Categorie: Tags: , , , ,

Full Moon Toys Actiefiguur van Leech Woman uit Puppet Master.

Puppet Master

Puppet Master gaat over een groep antropomorfe poppen die tot leven zijn gebracht door poppenspeler André Toulon. De oude poppenspeler legt de laatste hand aan zijn nieuwste pop, voordat hij hem tot leven brengt. Twee nazi spionnen arriveren en gaan naar de kamer van Toulon en terwijl hij word gewaarschuwd door een van zijn poppen verstopt hij ze allemaal in een kist en verbergt deze in een wandpaneel. Terwijl de nazi’s de deur openbreken, pleegt Toulon zelfmoord.

Neil Gallagher vond het geheim van de poppen van Toulon en pleegt daarna zelfmoord. Vier paranormaal begaafden zijn voor zijn dood allemaal benaderd door Neil. Professor Alex Whitaker, Dana Hadley en paranormale onderzoekers Frank Forrester en Carissa Stamford. Dana heeft ook de schuilplaats van Toulon ontdekt en vertelt het de anderen, terwijl ze een ontmoeting regelt in de woonplaats van Neil. Bij aankomst ontdekken ze tot hun verbazing niet alleen dat Neil neen vrouw heeft, maar ook dat hij zelfmoord heeft gepleegd en instructies voor zijn vrouw heeft achtergelaten. Alex en zijn paranormale vrienden gaan op onderzoek en worden achtervolgd door Toulons poppen die allerlei vreemde en gevaarlijke eigenschappen hebben.

Leech Woman

Leech Woman is opgegroeid als een jong Zwitsers meisje genaamd Ilsa. Op een avond in 1902, terwijl zij en haar vader in Parijs waren, reisde Ilsa naar het Theatre Magic waar ze haar toekomstige echtgenoot André Toulon ontmoette. Later wordt ze ontvoerd door de slaven van de demonenheer, Sutekh, en wordt ze gered door André en zijn eerste zes poppen. Later in 1926 gaan Ilsa en André naar Caïro, waar een oude koopman Toulon een nieuw soort magie leert. In Berlijn werd Ilsa vermoord door majoor Krauss toen ze probeerde te voorkomen dat de nazi’s André en de poppen zouden ontvoeren. André ging later met zijn poppen naar een mortuarium, waar ze het weefsel van Ilsa’s lijk namen. Terug in hun tijdelijke kamp injecteert André de formule die hij van het weefsel heeft gemaakt in de pop die hij voor Ilsa heeft gemaakt, waardoor ze weer tot leven komt als een pop. Toulon voerde ook een bloedzuiger aan de pop, waardoor de pop het vermogen kreeg om bloedzuigers uit te spugen.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 25 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

17 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

1998

Merk