Apex Legends

Apex Legends

De Frontier War is voorbij. Na tientallen jaren van conflicten tussen het IMC en de militie die is opgericht om ze te bestrijden, kan het gebied van de ruimte dat bekend staat als de Frontier eindelijk vrede zien. Maar bevrijding kan kosten met zich meebrengen: de Frontier werelden werden door de oorlog onvruchtbaar achtergelaten en de beloofde hulp daalde tot niets. Omdat ze geen manier hadden om in hun onderhoud te voorzien, hadden degenen die achterbleven geen andere keuze dan hun huizen te verlaten. De dapperen verhuisden naar de Outlands.

De Outlands is een afgelegen cluster van planeten aan de rand van de Frontier en onaangetast door oorlog waardoor het wemelt van de middelen en kansen. Maar het leven is hier goedkoop en het gevaar loert om elke hoek. De pioniers, ontdekkingsreizigers en bandieten brachten hun leven door in een eindeloze machtsstrijd – nu vechten ze het uit in de Apex Games, een bloedsport waarin Legends uit alle hoeken van de Frontier strijden om geld, roem en glorie.

Apex Legends figuren kopen

Apex Legends is een game van Respawn Entertainment. Het spel is gedistribueerd door Electronic Arts voor de PC, PlayStation, Xbox en Nintendo. Er zijn ook speelgoed en Funko Pop figuren uitgebracht van Apex Legends.