Deadpool

Deadpool

Deadpool kan zich zijn persoonlijke geschiedenis niet herinneren vanwege een mentale aandoening. Hij heeft een regeneratieve helende factor, waardoor hij een verbeterde celregeneratie heeft door zijn hele lichaam. Dit veroorzaakt ook psychose en mentale instabiliteit omdat zijn neuronen orden aangetast door de versnelde regeneratie. Hoewel zijn psychose een handicap is, wordt aangenomen dat het ook een van zijn voordelen is, omdat het hem tot een onvoorspelbare tegenstander maakt. Hij is dan ook een expert is in het afleiden van zijn tegenstanders.

De primaire kracht van Deadpool is een versnelde genezingsfactor. De snelheid van zijn genezing hangt af van de ernst van de wond en de mentale toestand van Deadpool. Het werkt het meest efficiënt als hij wakker, alert en opgewekt is. De versnelde genezingsfactor van Deadpool is sterk genoeg dat hij meer dan eens volledige verbranding en onthoofding heeft overleefd.

Deadpool figuren kopen

Deadpool is een antiheld van Marvel. Er zijn verschillende comics, films, series, games, speelgoed, actiefiguren en verzamelfiguren uitgebracht van Deadpool.