Black Panther

Black Panther

Koning T’Challa is de koning van Wakanda en het oudste kind van T’Chaka en Ramonda, die werd gekozen om de taak als Black Panther aan te nemen. Na de dood van zijn vader bij het bombardement georganiseerd door Helmut Zemo, was T’Challa erop uit om de Winter Soldier te vermoorden, waarvan algemeen werd aangenomen dat hij verantwoordelijk was voor de aanval.

Na het consumeren van het Heart-Shaped Herb, zijn de fysieke eigenschappen van T’Challa aanzienlijk verbeterd tot niveaus die vergelijkbaar zijn met die van een super soldier. Het kruid gaf hem verbeterde kracht, duurzaamheid, snelheid, behendigheid, uithoudingsvermogen, reflexen en genezing. Als Black Panther draagt T’Challa een uniek vervaardigd gevechtspak van vibraniumweefsel dat licht van gewicht is, bijna onverwoestbaar en hem immuun maakt voor de meeste fysieke schade, vooral door harde klappen en vuurwapens.

Black Panther figuren kopen

Black Panther is een superheld van Marvel. Er zijn verschillende comics, films, series, games, speelgoed, actiefiguren en verzamelfiguren uitgebracht van Black Panther.