A Nightmare on Elm Street

A Nightmare on Elm Street

In A Nightmare on Elm Street ontwaakt tiener Tina Gray uit een angstaanjagende nachtmerrie waarin een misvormde man haar aanvalt met een handschoen waar messen aan bevestigd zijn. Haar moeder wijst op vier mysterieuze strepen op haar nachtjapon. De volgende ochtend troosten Tina’s beste vriendin Nancy Thompson en Nancy’s vriend Glen Lantz haar en onthullen dat ze de vorige nacht ook een nachtmerrie hadden gehad. De twee blijven bij Tina’s huis als Tina’s moeder de stad uitgaat, waar ze ontdekt dat Nancy ook een nachtmerrie had over dezelfde misvormde man.

Als Tina in slaap valt, droomt ze weer van de misvormde man die haar achterna zit. Rod wordt gewekt door Tina’s geluiden en ziet haar aangevallen worden door een onzichtbare kracht, waardoor hij gedwongen wordt te vluchten terwijl Nancy en Glen wakker worden en Tina bebloed en dood aantreffen.

A Nightmare on Elm Street figuren kopen

A Nightmare on Elm Street is een franchise van Warner Bros dat onder andere bestaat uit films, series, games, comics, speelgoed, actiefiguren en verzamelfiguren. A Nightmare on Elm Street is samen met Friday the 13th onderdeel van de Freddy vs Jason franchise.