League of Legends

League of Legends

League of Legends is een team-based stragety game waarin twee teams van vijf krachtige champions het tegen elkaar opnemen om de basis van de ander te vernietigen. Kies uit meer dan 140 champions om epische acties te ondernemen, moorden veilig te stellen en torens neer te halen terwijl je je een weg naar de overwinning vecht.

De Nexus is het hart van de basis van beide teams. Vernietig als eerste de Nexus van de vijand om het spel te winnen. Tussen de lanes ligt de jungle, waar neutrale monsters en jungleplanten verblijven. De twee belangrijkste monsters zijn Baron Nashor en de Drakes. Het doden van deze monsters levert verbeteringen op voor je team en kan ook het tij van het spel doen keren.

Er zijn vijf posities die de aanbevolen teamcompositie voor het spel vormen. Elke lane leent zich voor bepaalde soorten champions en rollen. Champions worden sterker door ervaring te verdienen om een hoger niveau te bereiken en goud om krachtigere items te kopen naarmate het spel vordert. Op de hoogte blijven van deze twee factoren is cruciaal om het vijandelijke team te overmeesteren en hun basis te vernietigen.

Champions hebben vijf kernvaardigheden, twee speciale spells en maximaal zeven items tegelijk. Door de optimale vaardigheidsvolgorde, summoner spells en item build voor je champions uit te zoeken, kun je als team slagen.

League of Legends figuren kopen

League of Legends is een multiplayer online battle arena game van Riot Games voor de PC. Er zijn ook speelgoed, actiefiguren en Funko Pop uitgebracht van League of Legends.