Loki

Loki

Loki is een lid van het ras van Frost Giants van Jotunheim, maar is zelf geen reus. Hij beschikt over fysieke eigenschappen die gelijk zijn aan zijn ras, zoals verbeterde kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, duurzaamheid en immuniteit tegen alle bekende ziekten en toxines, evenals weerstand tegen magie en veroudering.

Loki is zeer intelligent, heeft een uitgebreide training in magie en bezit het vermogen om magische krachten te manipuleren voor verschillende doeleinden, waaronder het creëren van krachtvelden, het tijdelijk vergroten van zijn eigen fysieke vermogens, het verlenen van bovenmenselijke vermogens aan andere wezens, vliegen, hypnose en interdimensionale teleportatie.

Loki heeft ook buitenzintuiglijke vermogens en is in staat tot astrale projectie en zijn gedachten over grote afstanden te werpen – zelfs over dimensionale barrières. Hij kan de gedachten van andere wezens niet lezen, maar kan wel hun acties beïnvloeden.

Loki figuren kopen

Loki is een superschurk van Marvel. Er zijn verschillende comics, films, series, games, speelgoed, actiefiguren en verzamelfiguren uitgebracht van Loki.