Arrow

Arrow

Na een gewelddadige schipbreuk, werd miljardair playboy Oliver Queen vermist en vijf jaar lang dood verklaard voordat hij levend werd ontdekt op een afgelegen eiland in de Noord-Chinese Zee. Wanneer hij terugkeert naar Starling City, verwelkomen zijn moeder Moira, geliefde zus Thea en beste vriend Tommy hem thuis, maar ze voelen dat Oliver is veranderd door zijn beproeving op het eiland. Terwijl Oliver de waarheid verbergt over de man die hij is geworden, wil hij wanhopig genoegen nemen met de acties die hij heeft ondernomen als de jongen die hij was. Hij zoekt vooral verzoening met zijn ex-vriendin Laurel Lance.

Terwijl Oliver weer contact maakt met zijn naasten, creëert hij in het geheim de persona van de Arrow, een burgerwacht met pijl en boog, om het onrecht van zijn familie recht te zetten, de kwalen van de samenleving te bestrijden en Starling City in zijn oude glorie te herstellen. Overdag speelt Oliver de rol van een rijke, zorgeloze rokkenjager die hij vroeger was, bijgestaan door zijn toegewijde chauffeur en lijfwacht John Diggle, terwijl hij zorgvuldig de geheime identiteit verbergt waartoe hij zich wendt onder de dekking van de duisternis. Laurel’s vader, rechercheur Quentin Lance, is vastbesloten om Arrow te arresteren voor het opereren in zijn stad. Ondertussen weet Olivers eigen moeder veel meer over de dodelijke schipbreuk dan ze heeft laten blijken en is ze meedogenlozer dan hij zich ooit had kunnen voorstellen.

Arrow figuren kopen

Arrow is een serie van Warner Bros, gebaseerd op de superheld Green Arrow uit DC Comics. De serie is gedistribueerd door The CW en er zijn ook speelgoed en actiefiguren uitgebracht van Arrow.