Belle en het Beest

Belle en het Beest

Belle en het Beest vertelt het verhaal van een jonge vrouw genaamd Belle. Belle verlangt naar zoveel meer dan een normaal leven. Toch is avontuur het laatste waar ze aan denkt als ze op haar paard Philippe het bos inrijdt om haar vermiste vader te vinden. Ze komt terecht bij het kasteel van een prins die is verandert in een beest. Het Beest houdt haar vader gevangen in zijn kasteel en Belle sluit een overeenkomst om haar in ruil voor haar vader op te sluiten.

Hoewel het Beest nu de sleutel van Belle’s gevangenis heeft, heeft hij niet de sleutel van haar hart. Om weer een prins te worden, moet het Beest leren van Belle te houden en haar liefde terug te winnen voordat het laatste blaadje van een Betoverde Roos valt, anders blijft hij voor altijd een Beest. Maar nadat hij zijn eigen leven riskeert om het hare te redden, begint Belle voorbij zijn uiterlijk te kijken. Ze realiseert zich dat er diep in hem misschien meer is dan zij ooit heeft gedroomd.

Belle en het Beest figuren kopen

Belle en het Beest, of Beauty and the Beast, is een van de vele sprookjes dat onder andere door Disney is gebruikt voor films, series, games, comics, muziek, speelgoed en verzamelfiguren.