Blog

The Action Figure Show: Aflevering 20

ThatJunkman is terug met een nieuwe editie van The Action Figure Show. In deze aflevering zien we nieuwe actiefiguren van The Prisoner, vintage actiefiguren van Star Wars, en bekijken we YouTube video’s van andere speelgoed verzamelaars.

The Toys That Made Us

De genieën achter de bekendste speelgoedlicenties ooit bespreken in The Toys That Made Us de opkomst, en soms de ondergang, van hun creaties, waarmee gigantische sommen geld gepaard gaan. In een reeks interviews vertellen de speelgoedfabrikanten hoe hun kleine bedrijfje uitgroeide tot een megabedrijf. Licenties die besproken worden zijn onder andere Star Wars, He-Man, LEGO en Barbie.

Lees meer…

Nieuwe games: april 2021

Het zou wel erg knap zijn als je nu al bent uitgespeeld na de uitgebreide game releases van vorige maand, want dat was een maand met voor ieder wat wils. Mocht je toch op zoek zijn naar nieuwe games om te spelen op je PC, PlayStation, Xbox, Nintendo of Stadia, dan hebben we voor jou weer een lijst van game releases in april 2021.

Lees meer…

Nieuwe films en series: april 2021

Weer een maand voorbij zonder bioscopen en filmtheaters. Maar mochten ze deze maand wel openen, dan wordt het nog een lastige keuze! Ga je voor de Mortal Kombat film, de nieuwe Black Widow, of toch voor de legendarische Tom & Jerry? De bioscopen kunnen jou bezoek(jes) in ieder geval goed gebruiken! Mocht er toch niets voor je tussen zitten, dan kun je altijd nog vanaf je eigen bank genieten van de nieuwe releases op je favoriete streaming platform.

Lees meer…

Nieuwe games: maart 2021

De eerste twee maanden van 2021 waren teleurstellend als het gaat om nieuwe games. Maart is dan ook de eerste maand van dit jaar die vol zit met grote game releases. We kunnen in elke week van maart wel een game verwachten die zeker de moeite waard is om aan te schaffen. Welke games dit zijn zie je in de lijst hieronder.

Lees meer…

Nieuwe films en series: maart 2021

Ondanks dat er nog genoeg films op de planning staan voor de bioscopen en filmtheaters, blijven de deuren gesloten tot donderdag 1 april 2021. Om de pijn te verzachten kunnen we deze maand wel een heleboel series en documentaires bingen op Netflix, Videoland en Disney+.

Lees meer…