Blog

Nieuwe games: januari 2021

Heb jij ook alle top games van 2020 alweer uitgespeeld in verband met de strenge lockdown van de laatste weken? Dan hebben we voor jou weer een lijstje van game releases in januari 2021. Het is geen lange lijst, maar deze bevat gelukkig wel een aantal mooie games die ons nog even zoet kunnen houden tijdens deze donkere periode.

Lees meer…

Nieuwe films en series: januari 2021

De eerste maand van het nieuwe jaar verschijnen er weer veel nieuwe films en series op de streaming platformen. Als het goed is mogen de bioscopen en filmtheaters op woensdag 20 januari 2021 weer open en kunnen we eindelijk weer nieuwe films op groot scherm beleven. Netflix brengt deze maand weer een aantal mooie titels en Videoland komt onder andere met een hele rits romantische films.

Lees meer…

The Action Figure Show: Kerst Editie

Deze week draait The Action Figure Show vooral om Kerst. Ze bespreken in deze aflevering onder andere de beste kerstcadeaus de ze ooit hebben gekregen, dingen die ze nooit hebben gehad en die ze eigenlijk liever niet hadden gekregen.

Fijne feestdagen en een gelukkig 2021!

Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen! Ondanks dat bijna alle evenementen zijn afgelast hebben we weer een hoop verzamelaars blij mogen maken met ons aanbod van speelgoed figuren en poppetjes. We mogen dan ook van geluk spreken dat we via het internet alle liefhebbers van films, series, games, comics en muziek kunnen bereiken.

Lees verder…

Heroes Dutch Comic Con Online

De organisatie van Heroes Dutch Comic Con heeft na alle tegenslagen bedacht om het anders aan te pakken. Het is tijd om elkaar online te ontmoeten voor een geweldige avond! Dit online evenement zal nog plaatsvinden vóór de speciale jubileumeditie in juni 2021.

Lees meer…

Bioscopen en filmtheaters opnieuw gesloten

Een maand geleden brachten we nog het goede nieuws dat bioscopen en filmtheaters in Nederland weer open mochten vanwege de positieve cijfers van 13 november, maar dat was blijkbaar voor korte duur. De zalen hebben hun deuren als gevolg van de coronacrisis opnieuw moeten sluiten.

Lees meer…

The Action Figure Show: Aflevering 10

Een epische Action Figure Show van 1 uur lang met nieuws over NECA, Hasbro Marvel Legends, Batman Beyond en Iron Studios. Verder spelen ze de Star Wars Match Game en praten ze over de nieuwste aflevering van The Mandalorian. Vervolgens bespreken ze het actiefiguur van de week, doen ze een Playmate Playset Review en nog veel meer!

X