Leech Woman Gold Full Moon Toys Actiefiguur

Pop uit Puppet Master

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0728096600729-G Categorie: Filters: , , , ,

Full Moon Toys Actiefiguur van Leech Woman Gold uit Puppet Master.

Leech Woman

Leech Woman is opgegroeid als een jong Zwitsers meisje genaamd Ilsa. Op een avond in 1902, terwijl zij en haar vader in Parijs waren, reisde Ilsa naar het Theatre Magic waar ze haar toekomstige echtgenoot André Toulon ontmoette. Later wordt ze ontvoerd door de slaven van de demonenheer, Sutekh, en wordt ze gered door André en zijn eerste zes poppen. Later in 1926 gaan Ilsa en André naar Caïro, waar een oude koopman Toulon een nieuw soort magie leert.

In Berlijn werd Ilsa vermoord door majoor Krauss toen ze probeerde te voorkomen dat de nazi’s André en de poppen zouden ontvoeren. André ging later met zijn poppen naar een mortuarium, waar ze het weefsel van Ilsa’s lijk namen. Terug in hun tijdelijke kamp injecteert André de formule die hij van het weefsel heeft gemaakt in de pop die hij voor Ilsa heeft gemaakt, waardoor ze weer tot leven komt als een pop. Toulon voerde ook een bloedzuiger aan de pop, waardoor de pop het vermogen kreeg om bloedzuigers uit te spugen.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 25 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

17 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

1998

Merk

Nummer