Aanbieding!

Cassidy DC Direct Actiefiguur

Personage uit Preacher

19,95

Op voorraad

DC Direct Actiefiguur van Cassidy uit Preacher.

Preacher

Preacher vertelt het verhaal van Jesse Custer, een predikant in het kleine stadje Annville in Texas. Custer wordt per ongeluk bezeten door het bovennatuurlijke wezen genaamd Genesis, het kind van de ongeautoriseerde, onnatuurlijke koppeling van een engel en een demoon. Het incident maakt de kerk van Custer plat en doodt zijn hele gemeente. Genesis heeft geen gevoel voor individuele wil, maar aangezien het is samengesteld uit zowel pure goedheid als puur kwaad, kan zijn kracht vergeleken worden met die van God zelf, waardoor Jesse Custer, verbonden met Genesis, mogelijk het machtigste wezen in het universum is. Gedreven door een sterk gevoel van goed en kwaad, reist Custer door de Verenigde Staten om letterlijk God te vinden, die de hemel verliet op het moment dat Genesis werd geboren. Hij begint ook de waarheid over zijn nieuwe krachten te ontdekken. Ze staan hem toe, wanneer hij het wil, de gehoorzaamheid af te dwingen van degenen die zijn woorden horen en begrijpen. Hij wordt vergezeld door zijn oude vriendin Tulip O’Hare, evenals een drinkende Ierse vampier genaamd Cassidy.

Cassidy

Cassidy, wiens volledige naam Proinsias Cassidy is, is een Ierse vampier. Cassidy voegt zich bij de Irish Volunteers en neemt deel aan de Easter Rising in 1916, hoewel zijn broer William (Billy) ook meedoet om over hem te waken. Billy dwingt Cassidy uiteindelijk om het leger te verlaten vanwege de dreigende mislukking, en Cassidy wordt al snel gebeten door een “hag”, die schijnbaar dodelijke verwondingen achterlaat. Zijn lichaam valt in het water en hij leert al snel dat hij niet bezwijkt aan de verwondingen en dat de zon zijn huid verbrandt. Hij begint een zonnebril te dragen om zijn ogen te verbergen, die nu bloedrood zijn als onderdeel van zijn transformatie in een vampier. Hij besluit naar de Verenigde Staten te reizen zodat zijn familie en andere soldaten zullen geloven dat hij dood is, waar hij problemen krijgt met alcohol en drugs.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

15,5 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2000

Merk