Mister Cartoon Super Rad Toys Limited Edition Actiefiguur

Tatoeëerder en graffitikunstenaar

1.999,95

Gratis verzending vanaf €75,00
Artikelnummer: 0897104001183 Categorie: Filters: , , ,

Super Rad Toys Limited Edition Actiefiguur van Mister Cartoon uit The Lost Angel serie.

Mister Cartoon

Mister Cartoon is de artiestennaam van Mark Machado, een Amerikaanse tatoeëerder en graffitikunstenaar gevestigd in Los Angeles, Californië. De jonge Cartoon groeide op in het havengebied van Los Angeles County. De artiest begon met het airbrushen van T-shirts en lowriders voordat hij de fineline tatoeagestijl aannam.

Machado ontwierp het logo voor Cypress Hill en Shady Records van Eminem. Hij heeft onder andere de lichamen getatoeëerd van Bully Ray, Kobe Bryant, Dr. Dre, 50 Cent, Eminem, Method Man, Xzibit, Prodigy, DJ Premier, Travis Barker, Scott Raynor, Bow Wow, Freddie Ljungberg, Justin Timberlake, Beyoncé Knowles, Danny Trejo, Adil Omar, Mena Suvari, Jules Jordan, Emilio Rivera, Kurt Sutter, Redman, Lewis Hamilton, Gabriel McDonald en Snoop Dogg.

Naast tatoeages is Machado’s werk gebruikt door Nike, Toyota, T-Mobile, MetroPCS, de Los Angeles Kings, de Los Angeles Clippers en in Grand Theft Auto games. Machado verscheen in de documentaire Scarface: Origins of a Hip Hop Classic en levert een bijdrage aan Mass Appeal Magazine. Samen met Estevan Oriol bezit hij Joker Brand Clothing.

Mr. Cartoon is gelieerd aan Soul Assassins van Cypress Hill en is verschenen in muziekvideo’s van Xzibit, Adil Omar, Snoop Dogg en Eminem. Onlangs werkte Mister Cartoon aan een speciaal ruilkaartenproject voor het bedrijf Topps, waarin spelers uit het verleden en heden worden afgebeeld.

The Lost Angel

Ter ere van de Mexicaanse feestdag Cinco de Mayo, hebben Mister Cartoon en Super Rad Toys de 2e editie van de populaire The Lost Angel actiefiguren uitgebracht. Deze 2e editie bestaat uit 3 verschillende kleurstellingen: groen, rood en wit, de kleuren van de vlag van Mexico. Elk exemplaar heeft bijpassende accessoires en extra tatoeages die niet in de 1e editie te vinden zijn. Er zijn in totaal 436 figuren van elke kleur uitgebracht.

Dit zeldzame Mister Cartoon actiefiguur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 15 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

32 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2007

Merk

Nummer