Captain Steven Hiller Trendmasters Actiefiguur

Personage uit Independence Day

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0096882063547 Categorie: Tags: , , , ,

Trendmasters Actiefiguur van Captain Steven Hiller uit Independence Day inclusief diskette.

Independence Day

Independence Da draait om buitenaardse wezens die de aarde binnenvallen en proberen de mensheid uit te roeien, terwijl de overgebleven menselijke weerstand alles gebruikt om de indringers te verslaan en de planeet terug te nemen. Op 2 juli 1996 komt een enorm buitenaards moederschip de baan van de aarde binnen en zet meerdere schotels in, elk 24 kilometer breed, boven grote steden over de hele wereld, waaronder New York City, Los Angeles en Washington. US Marine Captain Steven Hiller wordt ingezet ondanks zijn verlof; zijn vriendin, Jasmine Dubrow, besluit Los Angeles te ontvluchten met haar zoon Dylan. In New York City decodeert David Levinson, een door het MIT opgeleide satelliettechnicus, een signaal dat is ingebed in wereldwijde satellietuitzendingen, en realiseert zich dat het de aftelling is van de buitenaardse wezens voor een gecoördineerde aanval. Met hulp van zijn ex-vrouw, communicatiedirecteur van het Witte Huis, Constance Spano, bereiken David en zijn vader Julius het Oval Office en waarschuwen president Thomas Whitmore. Whitmore beveelt evacuaties van de door de VS aangevallen steden, maar het is te laat. Elke schotel vuurt een destructieve straal af, waarbij alle beoogde steden worden verbrand en miljoenen worden gedood. Whitmore, de Levinsons en een paar anderen ontsnappen aan boord van Air Force One, terwijl Jasmine, Dylan en hun hond Boomer schuilen in een tunnel en tevoorschijn komen zodra de vernietiging voorbij is.

Captain Steven Hiller

Captain Steven Hiller was een U.S. Marine Corps F/A-18 piloot en kapitein van het Black Knights squadron gestationeerd op El Toro in Irvine, Californië. Hij was een oorlogsheld van de oorlog van 1996, waarin hij deelnam aan de vernietiging van het buitenaardse moederschip. Na de oorlog werd hij gepromoveerd tot kolonel en ging hij in dienst bij de Earth Space Defense. Steve had de ambitie om astronaut te worden. Maar ondanks zijn uitstekende staat van dienst werd hij afgewezen door NASA.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 25 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

14 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires en diskette

Uitgave

1996

Merk