Green Lantern

Green Lantern

De Green Lantern bestrijden het kwaad met behulp van ringen die hen een verscheidenheid aan buitengewone krachten verlenen, die allemaal voortkomen uit verbeeldingskracht, onbevreesdheid en het elektromagnetische spectrum van emotionele wilskracht. De personages worden meestal afgebeeld als leden van het Green Lantern Corps, een intergalactische wetshandhavingsinstantie.

Dankzij de ringen van het Green Lantern Corps kunnen hun dragers zeer snel over interstellaire afstanden reizen, snel genoeg om efficiënt door het universum te patrouilleren. Ze stellen de drager in staat om in vrijwel elke omgeving te overleven en nemen ook de noodzaak weg om te eten en te slapen. De ringen kunnen praktisch elke taal in het universum vertalen. Ze beschikken over krachtige sensoren die objecten kunnen identificeren en analyseren. Green Lanterns krijgen met hun ring volledige toegang tot alle Guardian kennis uit het Boek van Oa.

Green Lantern figuren kopen

Green Lantern is de naam van verschillende superhelden van DC Comics. Er zijn verschillende comics, films, series, games, speelgoed, actiefiguren en verzamelfiguren uitgebracht van Green Lantern.