Aanbieding!

Green Lantern Funko Dorbz Verzamelfiguur

Superheld uit DC Universe

4,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0889698113748 Categorie: Filters: , , , , , ,

Funko Dorbz Verzamelfiguur van Green Lantern uit DC Universe.

DC Universe

Het DC Universe (DCU) is een universum waar de meeste verhalen van DC Comics plaatsvinden. Superteams als de Justice League, Teen Titans en vele DC superhelden leven in dit universum, inclusief personages als Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash, Green Lantern, Aquaman, Green Arrow en vele anderen. Het universum bevat ook de bekende superschurken als de Joker, Lex Luthor, Catwoman, Deathstroke, de Penguin en Darkseid.

Het DC Universe is net als de echte wereld, maar dan met superhelden en superschurken erin. Daarnaast bestaan er ook veel fictieve landen als de Qurac, Vlatava en Zandia. Hoewel verhalen zich vaak afspelen in de Verenigde Staten, spelen ze zich ook vaak af in fictieve steden als Gotham City en Metropolis. Buitenaardse soorten als Kryptonians, Thanagarians en interstellaire samenlevingen zijn niet ongewoon.

Green Lantern

Green Lantern is de naam van verschillende superhelden die in het DC Universum verschijnen. Ze bestrijden het kwaad met behulp van ringen die hen een verscheidenheid aan buitengewone krachten verlenen, die allemaal voortkomen uit verbeeldingskracht, onbevreesdheid en het elektromagnetische spectrum van emotionele wilskracht. De personages worden meestal afgebeeld als leden van het Green Lantern Corps, een intergalactische wetshandhavingsinstantie. Dankzij de ringen van het Green Lantern Corps kunnen hun dragers zeer snel over interstellaire afstanden reizen, snel genoeg om efficiënt door het universum te patrouilleren. Ze stellen de drager in staat om in vrijwel elke omgeving te overleven en nemen ook de noodzaak weg om te eten en te slapen. De ringen kunnen praktisch elke taal in het universum vertalen. Ze beschikken over krachtige sensoren die objecten kunnen identificeren en analyseren. Green Lanterns krijgen met hun ring volledige toegang tot alle Guardian kennis uit het Boek van Oa.

Grootte

8 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2017

Merk

Nummer

249