Fijne feestdagen en een gelukkig 2023!

Het jaar is weer voorbij, tijd voor een terugblik op 2022. Afgelopen jaar konden we eindelijk weer dichter bij elkaar komen. De bioscopen mochten weer open zonder maatregelen en ook evenementen kregen groen licht. In de zomer van 2022 was Popfiguren dan ook aanwezig bij de eerste editie van Toyzone in Amsterdam. Omdat de speelgoedbeurs een groot succes was hebben we ook deelgenomen aan de eerste editie van Collect-A-Con in Zwolle en vervolgens de Winter Editie van Toyzone. Het was vooral leuk om onze volgers in levende lijve te ontmoeten en andere verzamelaars te leren kennen. Tijdens deze evenementen zijn we ook in contact gekomen met de gezichten achter Geeks & Figs en het Collector’s Café, wat allebei mooie platformen zijn om te connecten met andere verzamelaars van speelgoed, actiefiguren en verzamelfiguren.

Tijdens de feestdagen hebben we meer dan 100 actiefiguren en verzamelfiguren in de aanbieding, zodat we in 2023 het assortiment weer kunnen aanvullen met nieuwe figuren. Ben jij op zoek naar specifieke actiefiguren of verzamelfiguren die niet in de webshop te vinden zijn? Neem dan contact op via het contactformulier en wellicht kunnen we elkaar helpen om de verzameling uit te breiden.

Popfiguren wenst jullie allemaal fijne feestdagen met een gelukkig nieuwjaar en hoopt jullie allemaal weer terug te zien in 2023!

Art by Duane Shoots Toys

Plaats een reactie