The Action Figure Show: Aflevering 23

ThatJunkman is terug met een lost episode van The Action Figure Show. In deze aflevering krijgen we nieuws over Star Wars 2, vintage Star Wars figuren van Kenner, TV shows uit de jaren 70 en meer!

Nieuwe games: juli 2021

We hadden het niet verwacht, maar deze maand zijn er toch nog een flink aantal games die uitkomen voor de PC, PlayStation, Xbox en Nintendo Switch. Zit er deze maand niets voor jou tussen? Check dan de categorie games in onze webshop voor alle speelgoed figuren en poppetjes uit jou favoriete games.

Lees meer…

Nieuwe films en series: juli 2021

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat! Eindelijk hebben we afgelopen maand weer kunnen genieten van films in de bioscopen en filmtheaters. De keuze is deze maand dan ook reuze! Ga je naar de nieuwe Black Widow, Fast & Furious 9 of de langverwachte Space Jam: A New Legacy? De streamingdiensten komen deze maand vooral met oude series zoals bijvoorbeeld de eerste generatie Pokémon op Netflix of nieuwe series als Monsters at Work of Marvel’s Loki op Disney+.

Lees meer…

Nieuwe games: juni 2021

Deze maand komen er voornamelijk games uit voor de PC, PlayStation en Xbox. Zo krijgen we bijvoorbeeld een verzameling van de klassieke Ninja Gaiden games, een remake van Final Fantasy 7 en een nieuw avontuur van Ratchet & Clank. Voor de Nintendo Switch kunnen we onder andere Teen Power verwachten van DC Super Hero Girls en gaat Mario weer de golfbaan op in Mario Golf: Super Rush.

Lees meer…

Nieuwe films en series: juni 2021

Juni is de maand waarin de zomer officieel gaat beginnen. Tijd om weer te genieten van de buitenlucht na die zware lockdown van afgelopen maanden. Zon, zee, strand en… naar de bioscoop? Ja, je leest het goed! Als het meezit mogen deze maand ook de bioscopen en filmtheaters weer gaan draaien. Op de minder zonnige dagen kunnen we weer de filmzalen induiken voor de nieuwste blockbusters! Maar ook de streaming platformen spelen in op het seizoen, want er worden een hoop zonnige films en series toegevoegd. De volledige lijst van nieuwe films en series in de maand juni zie je hier.

Lees meer…

Wanneer gaan de bioscopen weer open?

De filmliefhebbers vragen zich al maandenlang af wanneer dan eindelijk de bioscopen en filmtheaters weer open zullen gaan. De Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters heeft een open brief gestuurd aan het kabinet en de Tweede Kamer met een oproep om de zalen zo snel mogelijk te heropenen.

Lees meer…

Nieuwe games: mei 2021

Het is weer tijd voor een overzicht van game releases in mei 2021. Er komen elke maand steeds meer games uit die we ook op de nieuwe generatie consoles kunnen spelen. Welke nieuwe games kunnen we deze maand verwachten voor de PC, PlayStation, Xbox en Nintendo Switch?

Lees meer…

Nieuwe films en series: mei 2021

De eerste stap in de versoepelingen van de lockdown is eindelijk genomen. Wanneer het aantal nieuwe ziekenhuisopnames weer verder zijn afgenomen, volgt deze maand de tweede stap in het openingsplan. In stap drie mogen we meer naar binnen waaronder ook de bioscopen en filmtheaters. Hiervoor geldt in het begin nog wel een maximaal aantal bezoekers. In de tussentijd blijven wij gewoon lekker de nieuwe films en series streamen!

Lees meer…

The Action Figure Show: Aflevering 22

ThatJunkman is terug met een nieuwe editie van The Action Figure Show. In deze aflevering organiseert onze host een quiz met verschillende vragen over speelgoed figuren uit de jaren 70 en 80, figuren uit films en series en Star Wars Kenner figuren.

The Action Figure Show: Aflevering 21

ThatJunkman is terug met een nieuwe editie van The Action Figure Show. In deze aflevering krijgen we onder andere het laatste nieuws over actiefiguren van Star Wars en He-Man. Verder reageert onze host op online speelgoed series en doet hij een quiz over actiefiguren.