Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Fijne feestdagen en een gelukkig 2022!

Het jaar is weer voorbij, tijd voor een terugblik op 2021. De eerste maanden van 2021 waren eigenlijk teleurstellend. Bioscopen en filmtheaters waren gesloten en ook de producties van nieuwe films, series en games werden stilgelegd of uitgesteld. Vervolgens werd het organiseren van evenementen en beurzen steeds lastiger gemaakt. In de zomer kwamen er versoepelingen en was er eindelijk weer een positief vooruitzicht voor nieuwe films, series, games en evenementen. Met aangepaste maatregelen was het een en ander nog mogelijk tot de temperaturen weer naar beneden gingen. Popfiguren kan in deze moeilijke tijden gelukkig doorgaan met de online verkoop en zullen 24/7 klaar staan voor liefhebbers en verzamelaars van speelgoed figuren en poppetjes van films, series, games, comics en muziek.

Ook tijdens deze feestdagen hebben we weer een aantal items in de aanbieding om plaats te maken voor nieuwe artikelen. Ben je op zoek naar specifieke figuren die niet in de webshop staan? Neem dan contact op via het contactformulier en misschien kunnen we elkaar helpen om de verzamelingen aan te vullen.

Popfiguren wenst jullie allemaal fijne feestdagen met een gelukkig nieuwjaar en hoopt jullie allemaal weer terug te zien in 2022!

Art by Duane Shoots Toys

Plaats een reactie