Five Nights at Freddy’s: Security Breach

Five Nights at Freddy’s: Security Breach is het nieuwste deel in de horrorgameserie voor alle leeftijden waar miljoenen spelers over de hele wereld dol op zijn. Speel als Gregory, een jongen die ‘s nachts vastzit in Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex. Met hulp van Freddy Fazbear zelf moet Gregory de nagenoeg niet te stoppen jacht van de vernieuwde personages in Five Nights at Freddy’s zien te overleven, evenals nieuwe verschrikkingen.

DE JAGERS EN DE PROOI – Zodra de nachtprotocollen zijn ingeschakeld, achtervolgen de animatronics bij Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex onvermoeibaar alle indringers. Glamrock Chica, Roxanne Wolf, Montgomery Gator en Vanessa, de beveiligingsbeambte van Pizzaplex, zullen als het moet elke Cotton Candy Pizza Stand ondersteboven keren. Het is niet verstandig om lang op dezelfde plek te blijven.

PAS JE AAN OM TE OVERLEVEN – Gebruik de beveiligingscamera’s van het gebouw om je omgeving in de gaten te houden en je route langs alle gevaren te plannen. Leid vijanden af door verfbussen en speelgoed om te gooien. Glip daarna weg voordat vijanden je locatie ontdekken. Verberg je op goede verstopplekken en laat het gevaar passeren, of probeer je achtervolgers te snel af te zijn. Speel op jouw manier, maar sta altijd klaar om je strategie aan te passen.

VERKEN EN ONTDEK – Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex biedt verschillende attracties waar gasten van kunnen genieten: Monty Golf, Roxy Raceway, Bonnie Bowl, het riool en… Riool? Het Pizzaplex is enorm en er zijn ontzettend veel goodies te ontdekken.

Five Nights at Freddy’s: Security Breach is vanaf 16 december 2021 verkrijgbaar voor de PC, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Plaats een reactie