Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Fijne feestdagen en een gelukkig 2021!

Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen! Ondanks dat bijna alle evenementen zijn afgelast hebben we weer een hoop verzamelaars blij mogen maken met ons aanbod van speelgoed figuren en poppetjes. We mogen dan ook van geluk spreken dat we via het internet alle liefhebbers van films, series, games, comics en muziek kunnen bereiken.

Laten we hopen dat het nieuwe jaar beter uitpakt voor alle ondernemers in Nederland. Popfiguren blijft in ieder geval groeien door het assortiment uit te breiden met verschillende nieuwe speelgoed figuren, actiefiguren, verzamelfiguren, poppen en poppetjes voor alle leeftijden. Ook tijdens deze feestdagen hebben we weer een aantal items in de aanbieding om plaats te maken voor nieuwe artikelen. Ben je op zoek naar specifieke figuren die niet in de webshop staan? Neem dan contact op via het contactformulier en misschien kunnen we elkaar helpen om de verzamelingen aan te vullen.

Popfiguren wenst jullie allemaal fijne feestdagen met een gelukkig nieuwjaar en hoopt jullie allemaal weer terug te zien in 2021!

Art by Duane Shoots Toys

Plaats een reactie