Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Heroes Dutch Comic Con Online

De organisatie van Heroes Dutch Comic Con heeft na alle tegenslagen bedacht om het anders aan te pakken. Het is tijd om elkaar online te ontmoeten voor een geweldige avond! Dit online evenement zal nog plaatsvinden vóór de speciale jubileumeditie in juni 2021.

HDCC gaat speciaal voor alle comic con fans van dit universum op zaterdag 6 februari 2021 Heroes Dutch Comic Con Online organiseren! Zo kun je de comic con beleven vanuit je eigen kamer. Het online event zal een avond vol films, series, live interactie, cosplay, comics, speciale geeky merchandise, games, en vooral heel veel entertainment zijn.

Online is natuurlijk niet hetzelfde als het fysieke event, maar samen met de speciaal zorgvuldig samengestelde Galaxy Box, is het een online event dat je zintuigen prikkelt. Mis dit unieke event niet en wees er zeker van dat je een ticket hebt voor de volledige beleving van dit speciale event! Heroes Dutch Comic Con Online heeft het allemaal, én meer! Bereid je voor op een geweldige avond vol vermaak, bijzondere ontmoetingen en deel jouw passies met anderen of maak nieuwe vrienden!

Tickets zijn verkrijgbaar op de website van Heroes Dutch Comic Con.

Plaats een reactie