FilmTotaal en SerieTotaal

FilmTotaal en SerieTotaal houden dagelijks het internationale nieuws bij over de meest populaire films en series.

FilmTotaal

FilmTotaal is de grootste filmwebsite van Nederland over films in de bioscoop en op streaming, met filmnieuws, achtergrond en recensies. Het platform heeft sinds 2000 het meest complete online filmoverzicht van Nederland.

FilmTotaal levert dagelijks informatie over film in de breedste zin van het woord. Met populaire categorieën als: films op televisie, filmnieuws, bioscoop agenda en natuurlijk ook recensies, komt iedere filmfan hier prima aan zijn trekken.

SerieTotaal

SerieTotaal is een toonaangevend online magazine gewijd aan de wereld van televisieseries. Sinds de oprichting in 2010, streven ze ernaar de lezers te voorzien van hoogwaardige artikelen, scherpe recensies, en het laatste nieuws over zowel actuele als klassieke series.

SerieTotaal onderscheidt zich door zijn dagelijkse nieuwsartikelen en toegewijde redactie. Het team van schrijvers en enthousiastelingen werkt onophoudelijk om de meest relevante en boeiende inhoud aan te bieden.

Bij SerieTotaal begrijpen ze dat de wereld van series snel verandert en steeds diverser wordt. Daarom richten ze zich niet alleen op mainstream series, maar ook op minder bekende pareltjes die aandacht verdienen. Het doel is om een platform te zijn waar zowel nieuwe als doorgewinterde fans van series terecht kunnen voor betrouwbare en interessante informatie.

SerieTotaal heeft het laatste nieuws, streaming, Netflix tips, recensies en reviews, ontdek nieuwe series, trailers en series op DVD.

Plaats een reactie