Pokémon Van Gogh Museum

The Pokemon Company heeft fans verrast met een samenwerking die de kleurrijke wereld van Pokémon samenvoegt met de iconische kunstwerken van Van Gogh. In de trailer zien we Pikachu en Eevee door een veld met zonnebloemen rennen, wat doet denken aan het beroemde schilderij van Van Gogh. De lucht verandert vervolgens in de kenmerkende stijl van Van Gogh, met levendige kleuren en wervelende patronen.

De video toont ook een schilderij dat lijkt op Van Goghs serie ‘Zonnebloemen’, maar in plaats van de titelbloem zien we een Sunflora Pokémon. Hoewel het nog niet duidelijk is wat de samenwerking precies zal inhouden, kunnen fans een samensmelting van Pokémon beelden en Van Goghs artistieke stijl verwachten.

Deze samenwerking is niet de eerste keer dat Pokémon zich in de echte wereld waagt. De franchise heeft eerder samengewerkt met verschillende merken, waaronder vliegtuigen, skateboarddecks en zelfs putdeksels. De samenwerking met het Pokémon Van Gogh Museum valt echter op als een van de meer ongebruikelijke cross-overs.

Het blijft een raadsel welke partij de samenwerking heeft geïnitieerd, maar het belooft hoe dan ook een unieke en creatieve onderneming te worden. De samenwerking begint op 28 september 2023 en binnenkort wordt meer informatie vrijgegeven door The Pokemon Company.

Plaats een reactie