POP! Yourself

Maak je eigen, op maat gemaakte Funko POP! figuur online! Creëer een uniek verzamelfiguur van jezelf of een geliefde met POP! Yourself. Funko biedt nu de mogelijkheid om online op maat gemaakte verzamelfiguren te maken en deze direct bij jou thuis te bestellen.

Wat is POP! Yourself?

Misschien herken je POP! Yourself vanuit het Funko Everett hoofdkantoor of Funko Hollywood winkels. Deze unieke ervaring is nu toegankelijker dan ooit door de mogelijkheid om online je eigen Funko POP! te maken. Vanaf nu kun jij zelf een Funko POP! figuur worden. Zet jezelf of een geliefde tussen je favoriete helden, personages en beroemdheden als een custom Funko POP!. Er zijn miljoenen combinaties om te ontdekken, allemaal nu beschikbaar op de website van Funko.

Hoe werkt POP! Yourself?

Op de website van Funko kun je jouw eigen lichaam, haar, kleding en accessoires kiezen. Er zijn miljoenen opties om uit te proberen voordat je je bestelling afrondt en je kunt zelfs een metgezel voor je POP! toevoegen.

Online Funko POP! builder

De custom Funko POP! builder begeleidt je door de stappen. Ze hebben honderden items om uit te kiezen, waaronder kapsels, kleding en accessoires waarmee iedereen zich op nieuwe manieren kan uiten. Er zijn zelfs POP! baby’s en huisdieren beschikbaar! Op een gepersonaliseerd doosje kun je jouw naam op de voorkant zetten en er is op de achterkant ruimte om een persoonlijk bericht te plaatsen.

Veelgestelde vragen over POP! Yourself

Hieronder vindt je veelgestelde vragen of POP! Yourself van Funko.

Hoeveel kost POP! Yourself?

De nieuwe en verbeterde POP! Yourself ervaring kost $30 voor een figuur met gepersonaliseerd doosje. Buddies kosten $4 extra en worden in het doosje met het figuur geplaatst. Momenteel kunnen er maximaal 2 Buddies per figuur worden toegevoegd. POP! Protectors zijn optioneel en kunnen worden gekocht voor $8.

Zijn Buddies ook los verkrijgbaar?

Op dit moment kunnen POP! Buddies alleen worden gekocht met een op maat gemaakte Funko POP!.

Hoe lang duurt het POP! Yourself proces?

Je moet in ieder geval rekening houden met 7 tot 10 werkdagen voor verzending na aankoop.

Kan ik mijn avatar nog steeds downloaden, delen en opslaan?

Deze functie blijft beschikbaar. Ze willen graag dat iedereen zijn avatar kan blijven delen.

Waarom wordt de naam die ik op de doos zet steeds verwijderd?

Ze hebben vastgesteld dat bepaalde termen ongepast zijn en/of handelsmerken zijn en niet op de doos mogen worden vermeld.

Worden POP! Yourself figuren geleverd met andere bestelde items?

POP! Yourself bestellingen worden tot nu toe afzonderlijk van andere aankopen verzonden.

Blijft POP! Yourself beschikbaar in winkels?

Ja! En ze blijven zoeken naar manieren om de ervaringen in de winkels te verbeteren.

Ik woon buiten de Verenigde Staten. Kan ik POP! Yourself gebruiken?

Ze verzenden momenteel alleen binnen de Verenigde Staten.

Extra POP! Yourself informatie

Omdat deze figuren op maat zijn gemaakt, zijn alle verkopen definitief en kunnen de figuren niet worden geretourneerd. Neem contact op met de klantenservice van Funko wanneer je problemen hebt met het ontvangen artikel. De custom Funko POP! figuren zijn geen officieel gelicenseerde karakters. Elke gelijkenis met gelicenseerde karakters berust louter op toeval en is niet officieel. Alle standaard Funko verzendvoorwaarden zijn van toepassing.

Plaats een reactie