POP! Yourself

Maak je eigen, op maat gemaakte Funko POP! figuur online! Creëer een uniek verzamelfiguur van jezelf of een geliefde met POP! Yourself. Funko biedt nu de mogelijkheid om online op maat gemaakte verzamelfiguren te maken en deze direct bij jou thuis te bestellen.

Wat is POP! Yourself?

Misschien herken je POP! Yourself vanuit het Funko Everett hoofdkantoor of Funko Hollywood winkels. Deze unieke ervaring is nu toegankelijker dan ooit door de mogelijkheid om online je eigen Funko POP! te maken. Vanaf nu kun jij zelf een Funko POP! figuur worden. Zet jezelf of een geliefde tussen je favoriete helden, personages en beroemdheden als een custom Funko POP!. Er zijn miljoenen combinaties om te ontdekken, allemaal nu beschikbaar op de website van Funko.

Hoe werkt POP! Yourself?

Op de website van Funko kun je jouw eigen lichaam, haar, kleding en accessoires kiezen. Er zijn miljoenen opties om uit te proberen voordat je je bestelling afrondt en je kunt zelfs een metgezel voor je POP! toevoegen.

Online Funko POP! builder

De custom Funko POP! builder begeleidt je door de stappen. Ze hebben honderden items om uit te kiezen, waaronder kapsels, kleding en accessoires waarmee iedereen zich op nieuwe manieren kan uiten. Er zijn zelfs POP! baby’s en huisdieren beschikbaar! Op een gepersonaliseerd doosje kun je jouw naam op de voorkant zetten en er is op de achterkant ruimte om een persoonlijk bericht te plaatsen.

Veelgestelde vragen over POP! Yourself

Hieronder vindt je veelgestelde vragen of POP! Yourself van Funko.

Hoeveel kost POP! Yourself?

De nieuwe en verbeterde POP! Yourself ervaring kost $30 voor een figuur met gepersonaliseerd doosje. Buddies kosten $4 extra en worden in het doosje met het figuur geplaatst. Momenteel kunnen er maximaal 2 Buddies per figuur worden toegevoegd. POP! Protectors zijn optioneel en kunnen worden gekocht voor $8.

Zijn Buddies ook los verkrijgbaar?

Op dit moment kunnen POP! Buddies alleen worden gekocht met een op maat gemaakte Funko POP!.

Hoe lang duurt het POP! Yourself proces?

Je moet in ieder geval rekening houden met 7 tot 10 werkdagen voor verzending na aankoop.

Kan ik mijn avatar nog steeds downloaden, delen en opslaan?

Deze functie blijft beschikbaar. Ze willen graag dat iedereen zijn avatar kan blijven delen.

Waarom wordt de naam die ik op de doos zet steeds verwijderd?

Ze hebben vastgesteld dat bepaalde termen ongepast zijn en/of handelsmerken zijn en niet op de doos mogen worden vermeld.

Worden POP! Yourself figuren geleverd met andere bestelde items?

POP! Yourself bestellingen worden tot nu toe afzonderlijk van andere aankopen verzonden.

Blijft POP! Yourself beschikbaar in winkels?

Ja! En ze blijven zoeken naar manieren om de ervaringen in de winkels te verbeteren.

Ik woon buiten de Verenigde Staten. Kan ik POP! Yourself gebruiken?

Ze verzenden momenteel alleen binnen de Verenigde Staten.

Extra POP! Yourself informatie

Omdat deze figuren op maat zijn gemaakt, zijn alle verkopen definitief en kunnen de figuren niet worden geretourneerd. Neem contact op met de klantenservice van Funko wanneer je problemen hebt met het ontvangen artikel. De custom Funko POP! figuren zijn geen officieel gelicenseerde karakters. Elke gelijkenis met gelicenseerde karakters berust louter op toeval en is niet officieel. Alle standaard Funko verzendvoorwaarden zijn van toepassing.

16 gedachten over “POP! Yourself”

 1. hallo er bestaan wel funko poppen van barcelona spelers maar niet van frenkie de jong zouden jullie die kunnen maken?

 2. ik wil graag een funko maken van iemand….gaat dat met een foto of alleen met wat jullie op de site hebben staan?

 3. Waarom een hele site maken in het Nederlands als er niet eens een mogelijkheid is om de pop naar Nederland te verzenden. Ik begrijp het niet!!

 4. Hallo
  Ik zag dat maar je heb niet veel keuze met de kleding. Wat ik wil als kleding zit er niet tussen
  En dat is jammer!!
  MVG Anja van der Wal

 5. Hallo
  kunnen jullie er eentje voor mij maken die moet naar de USA toe.
  Ik ben fan van Lachanze en ze is deze maand jarig zou haar graag een funko pop willen sturen van haar eigen. Maar krijg ik hem wel te zien hoe die eruit dan komt te zien want ik wil haar in een witte blouse en gele jurk zien
  MVG Anja van der Wal

 6. Hallo Leon, wij kunnen zeker een Funko POP! voor jou ontwerpen, maar zoals je kunt lezen in het artikel worden de gepersonaliseerde figuren momenteel alleen verzonden binnen de Verenigde Staten.

 7. hallo,

  ik zou graag een funko willen ontwerpen.
  ik zou graag lucifer morningstar willen hebben aangezien hier géén funko van uitgebracht is zou ik hem graag in bezit willen hebben . qua verpakking kunnen jullie dit ook aanpassen?
  wat kost het dan? zie ook in jullie website dat er over dollars gepraat word dus wil wel weten hoe en wat

  zit het bedrijf wel in Nederland?

  ik hoor graag van u

Plaats een reactie