Disney in Concert 2025

Disney in Concert brengt de meest favoriete en legendarische filmscènes van Disney in een show waarin de grootste hits uit het omvangrijke Disney repertoire gebracht worden, door verschillende artiesten onder begeleiding van een groot live orkest.⁣ De Disney100 in Concert shows van 2023 zijn een groot succes en de show was maar liefst vier keer te zien in een uitverkocht Ziggo Dome in Amsterdam.⁣

Disney in Concert keert volgend jaar in de kerstvakantie terug naar de Ziggo Dome. Op zaterdag 4 januari 2025 vieren we om 15:30 en om 19:30 uur hét nieuwjaarsconcert voor de hele familie. Wil je weer meegenomen worden in de magische Disney-wereld? Boek dan nu de beste plaatsen voor volgend jaar.

Disney in Concert

Sinds de oprichting van Disney in 1923, hebben de verhalen van The Walt Disney Company de achtergrond gevormd van betoverende en bekroonde melodieën en liedjes. De soundtracks van Disney verhalen raken harten en ontroeren mensen van alle generaties. Sinds 2016 betovert de succesvolle serie Disney in Concert fans wereldwijd met deze legendarische soundtracks.

Plaats een reactie