Comic Con Rotterdam is terug

Door de planning van de gasten, andere verplichtingen en tijdtekort is het helaas niet gelukt om Comic Con Rotterdam in 2019 door te laten gaan. Omdat de organisatie geen evenement wilden neerzetten dat niet aan de eisen voldoet, hadden ze besloten het evenement voor Rotterdam te verzetten naar 2020. Dit jaar gaan ze ervoor zorgen dat er genoeg gasten en activiteiten zullen zijn om een prachtig evenement neer te zetten in Ahoy Rotterdam.

Er zullen weer verschillende sterren van series, films en comics aanwezig zijn die je in levenden lijve kan ontmoeten. Doe professionele photoshoots met de sterren, maak je handtekeningen verzameling compleet of woon de panels bij en stel ze de vragen die je altijd al had willen stellen. Verder kun je je skills laten zien in de Gaming Zone, artwork bespreken in de Comics Lane en pronken met je cosplay outfit in de Creator’s Valley.

Comic Con Rotterdam vindt dit jaar plaats op zaterdag 7 en zondag 8 maart 2020 in Ahoy. De gasten zijn nog niet bekend gemaakt maar we houden jullie vanzelfsprekend op de hoogte. Meer informatie kun je alvast vinden op de website van Comic Con Rotterdam.

Plaats een reactie