Nieuws en informatie over speelgoed, verzamelen en popcultuur met trailers van nieuwe films, series, games en comics.

Dutch Vintage Toy Fair

Het wordt gezellig druk op de eerste editie van de Dutch Vintage Toy Fair want alle reguliere kaarten zijn uitverkocht! Er zijn nog een zeer beperkt aantal kaarten in de verkoop die toegang bieden tot de markt vanaf 14:30 uur.

Je kunt deze kaarten bestellen via Eventbrite, maximaal 2 per persoon en de kans bestaat dat je niet direct naar binnen kunt en even moet wachten tot er genoeg bezoekers vertrokken zijn.

De Dutch Vintage Toy Fair is een beurs die kleinschalig van opzet is, georganiseerd door verzamelaars en voor verzamelaars. De liefde voor nostalgie en speelgoed uit de 70s, 80s en 90s voeren de boventoon. Naast bekende dealers die je wellicht kent van comic cons, vind je op de Dutch Vintage Toy Fair ook mede-verzamelaars die hun verzameling, dubbelen of andere items die ze niet meer willen hebben te koop aanbieden.

De Dutch Vintage Toy Fair 2020 vindt plaats op zondag 2 februari van 12:00 tot 17:00 uur bij Pathé Leidsche Rijn aan de Berlijnplein 100 in Utrecht. Parkeren is voor zowel standhouders als bezoekers gratis.

Plaats een reactie