Collect-a-Con Nederland September 2023

Op zaterdag 23 en zondag 24 september 2023 is de volgende editie van Collect-a-Con 2023 en deze zal weer plaats gaan vinden in Hart van Holland te Nijkerk. Ja dat klopt, deze keer pakken ze een heel weekend!

Wederom hebben ze voor dit weekend enorm veel leuks in petto, veel leuke stands met voldoende merch en collectors items om volledig in geekmode te komen. Het gaat weer een groot feest worden en ze breiden uit met een derde hal waarbij 1 hal van 1400 m² volledig gebruikt zal worden als Trade & Play Area, wat uitkomt op totaal ruim 6000 m² Collect-a-Con.

Retro Gaming

Elke editie van Collect-a-Con staat er een deel van een hal vol met alles wat met retrogames te maken heeft. Daag je vrienden uit in allerlei videogames, test je skills en probeer verschillende bord- en kaartspellen uit. Je zult je niet vervelen! Wat je zeker niet mag missen in Retro Ville, zijn de vele standhouders met retro games, waarvan je oude console spellen na het kopen kunt uitproberen op de Free to Play Area.

Trade & Play Area

Doordat er veel tradingcards verkocht worden, richten ze een speciale area in waar je naar hartenlust niet alleen ruilkaarten kunt ruilen, maar waar je ook leert spelen met deze kaarten. Van demonstraties tot wedstrijden waarbij je na je deelname een booster krijgt, in de Trade & Play Area kun je connecten met andere spelers van onder andere Magic the Gathering, Pokémon TCG, Vanguard, Dragon Ball Z, Yu-Gi-Oh en meer!

Een team van vrijwilligers met kennis van bordspellen en tradingcard games zullen je stap voor stap begeleiden als je wilt leren spelen van de games. Regels worden uitgelegd, maar ook handige tips in het voorbereiden van je speeldecks.

Collect-a-Market

Collect-a-Market is de tofste geekmarkt van heel Europa! Bezoek talloze stands in de Dealer Area en koop nieuwe items voor je collectie. Merchandise is er in alle soorten en maten en bij Collect-a-Con vind je zeker wat je zoekt. Naast webshops en private collectors zijn er altijd ongelooflijke talenten welke staan te popelen om hun uniek kunstwerken en vaak limited handgemaakte items aan je te laten zien. Laat je verrassen!

Locatie

Collect-a-Con Nederland Najaarseditie 2023 vindt plaats in Hart van Holland te Nijkerk.

Hart van Holland – Nijkerk
Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk

Kinderen van 0 t/m 6 jaar gratis entree. Kaarten zijn verkrijgbaar op de website van Collect-a-Con.

Popfiguren bij Collect-a-Con Nederland 2023

Popfiguren is tijdens de Najaarseditie van 2023 wederom aanwezig bij Collect-a-Con Nederland. Jullie kunnen ons vinden in Hal 3 – Stand 6. Gebruik kortingscode COLLECTACON om je bestelling gratis af te halen op het evenement op zaterdag 23 of zondag 24 september 2023.

Wij wensen veel plezier aan een ieder die het evenement gaat bezoeken en wellicht zien we jullie daar!

Plaats een reactie