Space Jam: A New Legacy

Space Jam: A New Legacy is een Amerikaanse film van Warner Animation Group en een vervolg op Space Jam uit 1996. De film volgt basketballer LeBron James die de hulp van de Looney Tunes inroept om een basketbalwedstrijd te winnen in een virtueel multiversum met Warner Bros thema. Hier spelen ze tegen de avatars van malafide kunstmatige intelligentie, nadat de zoon van James is ontvoerd door Al-G Rhythm.

Space Jam: A New Legacy

In 2020 werd bekend gemaakt dat Warner Bros eindelijk was begonnen aan een tweede deel van Space Jam en omdat het eerste deel mijn favoriete film is, kon ik dan ook niet wachten om Space Jam: A New Legacy in de bioscoop te bekijken, 25 jaar na de release van de eerste film. Ik was echter wel bang dat het tweede deel zou tegenvallen in vergelijking met de eerste film, maar gelukkig hebben ze er iets moois van gemaakt. Het past helemaal in deze tijd en er waren onwijs veel verschillende Warner Bros personages die een rol hadden in de film. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat Michael Jordan niet voorbij kwam in het verhaal, en dan hebben we het natuurlijk niet over Michael B. Jordan, die wel zijn gezicht liet zien in de film.

Space Jam: A New Legacy verzameling

Voor de release van de film was de speelgoedlijn van Moose Toys al uitgebracht en deze heb ik dan ook direct ingekocht via Amazon. Een mooie aanvulling op mijn Space Jam collectie! Mijn verzameling van de figuren uit de tweede Space Jam film is bijna compleet. Er zijn namelijk nog exclusieve figuren uitgebracht waarvan ik Bugs Bunny als Batman nog mis in mijn collectie.. Daarnaast ben ik ook altijd geïnteresseerd in andere Space Jam merchandise, maar dan voornamelijk van de eerste film.

Space Jam: A New Legacy
MerkLijnCategorieJaar
Moose ToysSpace Jam: A New LegacyFilms2021
NaamSub-categorieGrootte
LeBron JamesTune Squad12 cm
LeBron JamesAll Star12 cm
LeBron JamesCowboy13 cm
LeBron JamesAmazon12 cm
Bugs BunnyTune Squad11 cm
Bugs BunnyCowboy12 cm
Lola BunnyTune Squad9 cm
Lola Bunny (Wonder Woman)Amazon9 cm
Tasmanian DevilTune Squad7,5 cm
Marvin the MartianTune Squad8 cm
White MambaGoon Squad12 cm
The BrowGoon Squad12 cm
ChronosGoon Squad12 cm
WetfireGoon Squad12 cm