Photon & Shaft Placo Toys Verzamelfiguren

Superhelden uit Youngblood

9,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0026404038166 Categorie: Filters: , , , , ,

Placo Toys Verzamelfiguren van Photon en Shaft uit Youngblood.

Photon

De zilverkleurige Photon, afkomstig van de planeet Acura, is bittere rivalen met mede Youngblood-lid Combat. Photon maakte een noodlanding op aarde aan boord van hetzelfde schip als zijn Katellaanse tegenhanger, en kreeg van de Amerikaanse regering een toevluchtsoord aangeboden in ruil voor zijn kennis van Acuran-technologie. Photo wordt benadeeld door een onvermogen om aardse talen te beheersen en daarom weet de regering heel weinig over hem, maar ze weten wel dat hij en Combat op aarde zijn neergestort, hij of Combat was een gevangene op het schip en de een of de ander was de piloot.

Shaft

Toen de Amerikaanse regering het superheldenteam Youngblood oprichtte, was Terrell de veldleider. Hij was ook het enige lid dat geen superkrachten had. Hierdoor voelde hij zich onzeker, maar hij probeerde met zijn superteam te vechten voor het Amerikaanse Ideal. Shaft, zijn alter ego was uitgerust met harnassen en gadgets en een krachtige pijl en boog. Hij beleefde veel avonturen met zijn team en vocht tegen superschurken. Het team werd rijk en beroemd, met marketingdeals zoals T-Shirts en lunchboxen. Hij heeft zelfs de wereld een paar keer gered.

Deze figuren worden geleverd in de originele verpakking die meer dan 25 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

6,5 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

2 figuren

Uitgave

1995

Merk

Nummer