Die Hard & Link Placo Toys Verzamelfiguren

Superhelden uit Youngblood

9,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0026404038142 Categorie: Filters: , , , , ,

Placo Toys Verzamelfiguren van Die Hard & Link uit Youngblood.

Die Hard

De supersoldaat die in de jaren veertig werd gekozen om de eerste genetische experimenten van de regering te worden, is een van de meest mysterieuze leden van Youngblood. Hoewel hij in bijna elke incarnatie van het team heeft gediend, kent geen van zijn teamgenoten zijn ware identiteit. Algemeen beschouwd als de eerste succesvolle fusie van mens en machine, wordt Die Hard gekenmerkt door degenen die hem kennen als een man die worstelt om zijn eigen identiteit te begrijpen. Met zo’n lange geschiedenis van lidmaatschap van het Youngblood programma, is Die Hard op zijn hoede voor de komst van nieuwe Die Hard eenheden, bijgewerkte modellen waarvoor hij het voorbeeld was. Die Hard wordt meer als een gevechtseenheid dan als een man beschouwd, maar is ook voortdurend op zijn hoede voor zijn selectie voor opdrachten die als ‘zelfmoordmissies’ worden beschouwd.

Link

Link was lid van het thuisteam van Youngblood voordat hij onder onbekende omstandigheden van het toneel verdween. Na jaren van afwezigheid kwam hij terug, met een nieuw kostuum en getraind om zwaarden te gebruiken, toen Chapel zelfmoord pleegde. Hij ontmoette kolonel Bravo en werkte met hem samen in het team genaamd “Order of the Knights”. Link is een krachtige telepaat en zijn lange afwezigheid maakte hem ook tot een harde zwaardvechter. Hij werd lid van de Order of the Knights, ook al heeft hij nog steeds een connectie met Youngblood.

Deze figuren worden geleverd in de originele verpakking die meer dan 25 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

6 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

2 figuren

Uitgave

1995

Merk

Nummer