Adranath McFarlane Toys Actiefiguur

Personage uit Ultima Online

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0787926181142 Categorie: Filters: , ,

McFarlane Toys Actiefiguur van Adranath uit Ultima Online Ultra-Action Figures Series.

Ultima

De belangrijkste Ultima serie bestaat uit negen delen, waarvan drie trilogieën: The Age of Darkness (Ultima I-III), The Age of Enlightenment (Ultima IV-VI), en Het tijdperk van Armageddon (Ultima VII-IX). De laatste wordt ook wel “The Guardian Saga” genoemd, naar zijn belangrijkste antagonist. De eerste trilogie speelt zich af in een fantasiewereld genaamd Sosaria, maar tijdens de catastrofale gebeurtenissen van The Age of Darkness wordt het van elkaar gescheiden en verdwijnt driekwart ervan. Wat overblijft, wordt Britannia genoemd, een rijk dat wordt geregeerd door de welwillende Lord British, en waar de latere games meestal plaatsvinden. De hoofdrolspeler in alle games is een inwoner van de aarde die door Lord British wordt opgeroepen om Sosaria en later Britannia te beschermen tegen gevaren. Oorspronkelijk werd het personage van de speler “the Stranger” genoemd, maar tegen het einde van Ultima IV wordt hij algemeen bekend als de Avatar.

Ultima Online

Ultima Online begon met een enkele wereld, met specifieke uitbreidingspakketten die extra territorium en nieuwe werelden toevoegden. De tweede wereld was de “Lost Lands”, met extra land, kerkers, wezens en terrein. De derde was Trammel. Dit bracht de ontwikkelaars ertoe de oorspronkelijke wereld te onderscheiden door de omgeving grimmiger te maken en het “Felucca” te noemen. De twee soorten servers waren “normale” servers met zowel Trammel (consensuele PVP) en Felucca (niet-consensuele PVP) regelset en “siege” servers met niet-consensuele PVP en geen itemverzekering. Siege-servers ondersteunen één character slot op een account, limieten voor manieren van reizen en andere limieten.

Adranath

Adranath was ooit het hoofd van de Lore Council in Anjur en was oud ten tijde van de ramp. Na het samensmelten van de werelden, werd Adranath opgewekt door zijn verwrongen discipel, Kavah. Hij werd de Lord of Necromancers, een onsterfelijke demoon en dienaar van de Malevolence. Hoewel hij werd verslagen in de Eerste Necromancer-oorlog, bleef de geest van Adranath hangen op Sosaria. Zelfs als een spook slaagde Adranath erin om de Bloodstone te creëren, een artefact dat alle doden in heel Sosaria zou hebben opgewekt onder de controle van Adranath zelf. Hij werd verslagen door Auric, die later de Shadow Hunters en een groep Sosarian helden zou vormen. Hoewel zijn ziel uiteindelijk naar de Abyss werd verbannen, blijft de vloek van Necromantie in de wereld.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

18 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2002

Merk