IC Regular NECA Actiefiguur

Personage uit TRON

9,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0634482350874 Categorie: Filters: , , , ,

NECA Actiefiguur van IC Regular uit TRON.

TRON 2.0

TRON 2.0 draait om Alans zoon Jethro “Jet” Bradley. Sinds de gebeurtenissen in TRON is ENCOM overgenomen door een bedrijf genaamd FCon (Future Control Industries). Tijdens een telefoongesprek tussen Jet en zijn vader wordt Alan ontvoerd. Ma3a, een kunstmatige intelligentie ontworpen door Alan, digitaliseert Jet in Alans computer. Ze laat Jet weten dat ze hem nodig heeft om haar te helpen tegen Thorne. Thorne is een leidinggevende van FCon die ook probeerde zichzelf in de computer te digitaliseren, maar tijdens het proces beschadigd raakte en veranderde in een virus dat zich door het systeem verspreidde.

IC Regular

IC Regular is een Intrusion Countermeasure Program (ICP). Intrusion Countermeasure Programs zijn beveiligingsprogramma’s die het systeem beschermen tegen computervirussen en ongeautoriseerde programma’s. ENCOM’s ICP’s staan onder bevel van de machtige Kernel. Wanneer ze iemand of iets zien dat omliggende programma’s beschadigt, proberen ze automatisch het programma te verwijderen.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 15 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

19 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2003

Merk

Nummer