Skarr Play Mind Toys Actiefiguur

Personage uit Titanium Heavy Artillery

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0615266590006-S Categorie: Filters: , ,

Play Mind Toys Actiefiguur van Skarr uit Titanium Heavy Artillery.

Skarr

De enige missie van Skarr is uitkijken naar nummer één, punt uit. Beschouwd als de persoon die echt verantwoordelijk is voor het conflict, marcheerde hij zijn leger van trouwe volgelingen door het hele land en trapte hij persoonlijk de voordeur van het witte huis in. Als voormalig regeringshuurling van de hoogste klasse, zwoer hij de regering die hem misvormd heeft omver te werpen, beschikbaar voor elke daad, als de prijs juist is. Skarr zal zelfs de aanbiedingen van de lagere klasse aannemen als het hem voldoening geeft.

Omdat hij meer een sekteleider dan een soldaat is geworden, is Skarr’s wapenrusting speciaal ontworpen om hem te beschermen tegen bijna elke aanval. Skarr is niet bang om als martelaar te sterven, maar niet voordat de wereld hem compenseert voor zijn pijn. Gemaakt van 3e graads dicht staal, is zijn pantser bijna ondoordringbaar. Het zorgt voor de veiligheid van Skarr tegen zowel moordenaars als oorlogsmisdadigers.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

16 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2002

Merk

Nummer