The Maxx & Isz McFarlane Toys Actiefiguren

Superheld en wezentje uit The Maxx

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 8412894101305-TM Categorie: Filters: , , , ,

McFarlane Toys Actiefiguren van The Maxx & Isz uit Spawn Ultra-Action Figures Series 4.

The Maxx

Hoewel hij denkt dat hij een typische superheld is, wordt Maxx in New York dakloos en vertrouwt hij op de hulp van Julia Winter, een maatschappelijk werkster aan huis. Maxx stelt zich een andere realiteit voor waarin hij een held is, in een denkbeeldig land dat lijkt op de Australische outback. Tijdens hun avonturen in het binnenland/de echte wereld ontmoeten hun personages Mr. Gone, een personage gekleed in een cape die misdaden begaat tegen vrouwen met de hulp van kleine wezens genaamd Isz.

Isz

De belangrijkste bewoners van The Outback, de Isz, zijn kleine, oogloze wezens met eivormige lichamen, armen en benen, ongeveer zo groot als huiskatten. De allesetende witte Isz van de Outback wordt kannibalistische zwarte Isz wanneer hij in de echte wereld wordt gebracht. Ze zijn sterker, sneller en hebben scherpere tanden dan de witte Isz. In één geval kon een enkele White Isz echter onveranderd de echte wereld binnenkomen toen er een klein gaatje in een muur was die beide realiteiten rechtstreeks met elkaar verbond. De zwarte Isz gingen door met het martelen van hun minder agressieve verwanten nadat hun aanvankelijke missie was voltooid, en toonden de volledig tegenovergestelde gradaties van agressie die de twee typen vertonen. De zwarte Isz kan verschillende verschijningsvormen aannemen, afhankelijk van de kleding die ze dragen en hun intentie.

Deze figuren worden geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

12 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

2 figuren met accessoires

Uitgave

1996

Merk

Nummer