The Maxx & Isz McFarlane Toys Actiefiguren

Superheld en wezentje uit The Maxx

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 8412894101305-TM Categorie: Filters: , , , ,

McFarlane Toys Actiefiguren van The Maxx & Isz uit Spawn Ultra-Action Figures Series 4.

The Maxx

The Maxx is een dakloze man met een paarse huid die gelooft dat hij een superheld is. Hij wisselt tussen de echte wereld en een droomwereld, waarnaar hij verwijst als The Outback, die voor hem net zo echt is als de echte wereld.

Isz

De belangrijkste bewoners van The Outback, de Isz, zijn kleine, oogloze wezens met eivormige lichamen, armen en benen, ongeveer zo groot als huiskatten. De allesetende witte Isz van de Outback wordt kannibalistische zwarte Isz wanneer hij in de echte wereld wordt gebracht. Ze zijn sterker, sneller en hebben scherpere tanden dan de witte Isz. In één geval kon een enkele White Isz echter onveranderd de echte wereld binnenkomen toen er een klein gaatje in een muur was die beide realiteiten rechtstreeks met elkaar verbond. De zwarte Isz gingen door met het martelen van hun minder agressieve verwanten nadat hun aanvankelijke missie was voltooid, en toonden de volledig tegenovergestelde gradaties van agressie die de twee typen vertonen. De Black Isz kan verschillende verschijningsvormen aannemen, afhankelijk van de kleding die ze dragen en hun intentie.

Deze figuren worden geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

12 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

2 figuren met accessoires

Uitgave

1996

Merk

Nummer