Mr. T Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur

Personage uit The A-Team

29,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0830395000046 Categorie: Tags: , , , , , ,

Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur van Mr T uit The A-Team.

The A-Team

The A-Team bestaat uit voormalige leden van een Special Forces eenheid van het Amerikaanse leger. De vier leden van het team werden door de krijgsraad berecht voor een misdaad die ze niet hadden begaan. Ze werden schuldig bevonden en veroordeeld tot het uitzitten van voorwaarden in een militaire gevangenis, maar ontsnapten later naar Los Angeles en begonnen te werken als soldaten van fortuin, terwijl ze probeerden hun naam te zuiveren en gevangenschap door wetshandhavers en militaire autoriteiten te voorkomen.

Mr T

Mr T staat bekend als B.A. Baracus in The A-Team. Sergeant Bosco Albert “B.A.” (Bad Attitude) Baracus is lid van The A-team, samen met Hannibal Smith, Templeton “Faceman” Peck en H. M. Murdock. Hij is een zeer bekwame monteur en heeft een geweldig talent om indrukwekkende machines te maken van zowat alle gewone onderdelen. B.A. is opgeleid in de Jamaican Defense Force en is een uitstekende vechter en is van onschatbare waarde in man-tot-man-gevechten. Vanwege zijn enorme omvang en kracht heeft hij een unieke vechttactiek, waarbij hij zijn tegenstanders kan grijpen, ze boven zijn hoofd kan tillen en ze in de lucht kan gooien.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

15 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2001

Merk