Princess Fiona Hasbro Actiefiguur

Prinses uit Shrek

19,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 5023117770937 Categorie: Filters: , , , ,

Hasbro Actiefiguur van Princess Fiona uit Shrek.

Princess Fiona

Princess Fiona word als bruid gekozen door Lord Farquaad, die alleen met de prinses wil trouwen zodat hij koning van Duloc kan worden. Om het eigendom van zijn moeras terug te krijgen, komen Shrek en Donkey overeen om Fiona op te halen uit haar door draken bewaakte toren en haar af te leveren aan Farquaad. Fiona wordt met succes gered, maar is teleurgesteld als ze ontdekt dat Shrek een oger is in plaats van een ridder, en is erg opstandig tegen hem aan het begin van hun reis terug naar Duloc. Haar houding veranderd echter als ze Shrek hoort uitleggen dat hij constant verkeerd wordt beoordeeld door zijn uiterlijk, en de twee ontwikkelen geleidelijk een relatie als Fiona verliefd wordt op Shrek.

Op een late avond ontdekt Donkey dat Fiona onder een betovering is die haar elke nacht in een oger verandert, en ze wil de betovering verbreken door Farquaad te kussen voor de volgende zonsondergang. Als ze de volgende ochtend eindelijk besluit om Shrek de waarheid te vertellen, hoort ze dat Shrek Farquaad al heeft geroepen om haar terug te brengen naar Duloc zelf. Fiona en Shrek scheiden hun wegen en de prinses keert terug naar Duloc met Farquaad. Shrek en Donkey onderbreken al snel de huwelijksceremonie van Fiona en Farquaad, waar Shrek zijn liefde voor haar openbaard. Met de ondergaande zon staat Fiona zichzelf voor het eerst toe om voor Shrek in een oger te veranderen, waardoor Farquaad dreigt haar voor eeuwig in haar toren op te sluiten. Maar de draak die Fiona ooit gevangen hield eet Farquaad op en doodt hem. Fiona bekent eindelijk haar gevoelens voor Shrek en als ze hem kust, verandert ze fulltime in een oger.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 15 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

13 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2004

Merk

Nummer