Sailor Jack Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur

Mascotte van Cracker Jack

14,95

Uitverkocht

Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguur van Sailor Jack.

Cracker Jack

Cracker Jack is een Amerikaans snackmerk dat bestaat uit met melasse gearomatiseerde en karamel gecoate popcorn en pinda’s, waarvan bekend is dat ze zijn verpakt met een prijs van triviale waarde erin. De naam en slogan van Cracker Jack, “The More You Eat The More You Want”, werden geregistreerd in 1896. Sommige voedselhistorici beschouwen Cracker Jack als het eerste junkfood. Cracker Jack staat bekend om zijn connectie met honkbal. Het merk Cracker Jack is sinds 1997 eigendom van en wordt op de markt gebracht door Frito-Lay. Frito-Lay kondigde in 2016 aan dat het speelgoedgeschenk niet langer zou worden verstrekt en werd vervangen door een QR-code die kan worden gebruikt om een spel met een honkbalthema te downloaden.

Sailor Jack

De mascottes van Cracker Jack, Sailor Jack en zijn hond Bingo, werden al in 1916 geïntroduceerd en in 1919 als handelsmerk geregistreerd. Sailor Jack was gemodelleerd naar Robert Rueckheim, kleinzoon van oprichter Charles Frederick Gunther.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

15 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur

Uitgave

2000

Merk

Nummer