Rage Hasbro Marvel Legends Actiefiguur

Personage uit Marvel Universe

14,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 5010993705566 Categorie: Filters: , , , , , , ,

Hasbro Marvel Legends Actiefiguur van Rage uit Marvel Universe.

Marvel Universe

Het Marvel Universe is een universum waar de verhalen van Marvel plaatsvinden. Superteams als de Avengers, X-Men, Fantastic Four, Guardians of the Galaxy en vele Marvel superhelden leven in dit universum, inclusief personages als Captain America, Iron Man, Thor, Spider-Man, Black Widow, Black Panther, Hulk en vele anderen. Het universum bevat ook de bekende superschurken als Doctor Doom, Magneto, Thanos, Loki, Green Goblin, Kingpin, en antihelden als Deadpool, Venom, Ghost Rider en Loki.

Het Marvel Universum kan gezien worden als een multiverse dat bestaat uit duizenden afzonderlijke universums en ook wel bekend staat als Earth-616 of Prime Earth. Het Marvel Universum is sterk gebaseerd op de echte wereld. De aarde in het Marvel Universe heeft alle kenmerken van de echte, zoals dezelfde landen, mensen en historische gebeurtenissen. Het bevat echter ook veel andere fictieve elementen, waaronder landen als Wakanda en Latveria, en organisaties als het spionagebureau S.H.I.E.L.D.

Rage

Rage is de alias van Elvin Daryl Haliday. Op jonge leeftijd werd Elvin blootgesteld aan giftig afval en de chemicaliën zorgden ervoor dat zijn tienerlichaam binnen enkele weken volwassen werd, maar gaven hem ook bovenmenselijke kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. Aangemoedigd door zijn grootmoeder om zijn nieuwe vaardigheden voor goede doelen te gebruiken, regelde Elvin een kostuum en gaf zichzelf de naam Rage.

Grootte

15 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

Merk

Nummer