Batman vs Superman Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguren

Superhelden uit DC Universe

29,95

Op voorraad

Funko Wacky Wobbler Verzamelfiguren van Batman, Superman, Wonder Woman en Aquaman uit DC Universe.

DC Universe

Het DC Universe (DCU) is een universum waar de meeste verhalen van DC Comics plaatsvinden. Superteams als de Justice League, Teen Titans en vele DC superhelden leven in dit universum, inclusief personages als Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash, Green Lantern, Aquaman, Green Arrow en vele anderen. Het universum bevat ook de bekende superschurken als de Joker, Lex Luthor, Catwoman, Deathstroke, de Penguin en Darkseid.

Het DC Universe is net als de echte wereld, maar dan met superhelden en superschurken erin. Daarnaast bestaan er ook veel fictieve landen als de Qurac, Vlatava en Zandia. Hoewel verhalen zich vaak afspelen in de Verenigde Staten, spelen ze zich ook vaak af in fictieve steden als Gotham City en Metropolis. Buitenaardse soorten als Kryptonians, Thanagarians en interstellaire samenlevingen zijn niet ongewoon.

Batman vs Superman

In Batman vs Superman is de maatschappij van mening dat er geen Superman zou moeten zijn vanwege zijn buitenaardse krachten. Batman gaat hiermee akkoord en doet er alles aan om Superman neer te halen. Omgekeerd vreest Superman dat de acties van Batman roekeloos zijn en probeert hij hem te stoppen. Ondertussen heeft Lex Luthor wrede plannen om de mensheid te vernietigen. Is dit het einde van een van de superhelden of neemt Lex Luthor de wereld over?

Grootte

8 cm

Verpakking

Doos

Inhoud

4 figuren

Uitgave

2016

Merk