Wanzer Type 107 Kyojun ArtFX Actiefiguur

Mecha uit Front Mission

29,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 4909976843023 Categorie: Tags: , , , ,

ArtFX Actiefiguur van Wanzer Type 107 Kyojun uit Front Mission 3 Action Figure Series 22.

Front Mission

In Front Mission spelen Wanzers eenheden de hoofdrol, een term voor mecha die is afgeleid van het Duitse woord “Wanderpanzer” of “lopende tank”. Wanzers verschillen van de typische gevechtseenheid doordat het vier modulaire onderdelen heeft: lichaam, linkerarm, rechterarm en benen. Elk onderdeel heeft een specifieke functie en een eigen gezondheidsbalk. De benen maken beweging en ontwijking mogelijk, de armen zijn nodig om hand- en schouderwapens te gebruiken en het lichaamsdeel zorgt ervoor dat de Wanzer kan worden bediend. In het geval dat het lichaam wordt vernietigd, wordt de Wanzer volledig uit het spel verwijderd. Vernietiging van arm- en beendelen verwijdert de Wanzer niet uit het spel, maar verminderd zijn prestaties ernstig. Terwijl de speler vooral vecht tegen andere Wanzers, zijn voertuigen, vliegtuigen en mobiele wapenplatforms ook te zien. Deze vijandelijke eenheden hebben over het algemeen maar één deel, het lichaam, en zijn veel sterker dan Wanzers zelf.

Wanzer Type 107 Kyojun

De Kyojun staat voor sterk schild, en is een Wanzer model dat verscheen in Front Mission 3 en later in Front Mission 5: Scar of War. Het wordt geproduceerd door de Iguchi Corp., ook bekend als I.G.U.C.H.I van O.C.U. Japan. Over het algemeen worden de Kyojun en zijn varianten gekenmerkt door een gemiddelde output en mobiliteit en een bovengemiddelde nauwkeurigheid. Het kan dus worden ingezet als een aanvals- of sluipschutterseenheid. O.C.U. troepen op Huffman Island en Cambodja werden gezien met Kyojuns als schutters. Kyojun Wanzers uitgerust met machinegeweren werden gezien op bases van de Japanese Defense Force en impliceren daarom dat Kyojun waarschijnlijk in dienst zal zijn van de J.D.F. als aanvalstypes.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

13,5 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

1999

Merk