Aanbieding!

Forbidden ArtFX Actiefiguur

Personage uit Final Fantasy

24,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0699788714034 Categorie: Filters: , , , , ,

ArtFX Actiefiguur van Forbidden uit Final Fantasy VIII: Monster Collection.

Final Fantasy

Final Fantasy richt zich op een groep personages die strijdt tegen een kwaadaardige antagonist die de wereld domineert. Verhalen gaan vaak over een soevereine staat in opstand, waarbij de hoofdrolspelers deelnemen aan de opstand. De helden zijn vaak voorbestemd om het kwaad te verslaan en verzamelen zich af en toe als een direct gevolg van de kwaadaardige acties van de antagonist. De verhalen benadrukken vaak de interne worstelingen, passies en tragedies van de personages, en de hoofdplot verdwijnt vaak naar de achtergrond als de focus verschuift naar hun persoonlijke leven. Games onderzoeken ook relaties tussen personages, variërend van liefde tot rivaliteit. Andere terugkerende situaties die de plot drijven, zijn geheugenverlies, een held die corrupt is geworden door een kwade kracht, verkeerde identiteit en zelfopoffering. Magische bollen en kristallen zijn terugkerende in-game-items die vaak verband houden met de thema’s van de games. Kristallen spelen vaak een centrale rol bij het creëren van de wereld, en de meeste Final Fantasy games koppelen kristallen en bollen aan de levenskracht van de planeet. Als zodanig drijft de controle over deze kristallen het belangrijkste conflict aan. De klassieke elementen zijn ook een terugkerend thema in de serie met betrekking tot de helden, schurken en items. Andere veel voorkomende thema’s zijn de Gaia-hypothese, een apocalyps en conflicten tussen geavanceerde technologie en de natuur.

Forbidden

Forbidden is een skeletmonster die als ondode vijand de helft van de schade incasseert van fysieke aanvallen. Hij is zwak voor Fire en Holy, is immuun voor Death en Doom en sterft onmiddellijk door herrijzende vaardigheden en items. Forbidden gebruikt zijn zwaard en magie om aan te vallen. Wanneer zijn HP met 85% is gedaald, zal Forbidden zijn tactiek veranderen en Iai Blow gebruiken, wat onmiddellijk de dood van een personage zal veroorzaken.

Dit figuur wordt geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

20 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

1 figuur met accessoires

Uitgave

2000

Merk