Bahamut Zero & Death Gaze Square Enix Verzamelfiguren

Personages uit Final Fantasy

14,95

Uitverkocht

Artikelnummer: 0699788803790 Categorie: Filters: , , , , , ,

Square Enix Verzamelfiguren van Bahamut Zero & Death Gaze uit Final Fantasy Creatures.

Bahamut Zero

Bahamut Zero is een Summon Materia en is de sterkste van de Bahamut-soorten. Bahamut Zero voert Tera Flare uit, een niet-elementaire aanval die enorme schade toebrengt aan alle tegenstanders en hun Magic def negeert. De Bahamut Zero Materia is te vinden in het Cosmo Canyon planetarium. Het wordt verkregen wanneer de speler interactie heeft met de Blue Huge Materia, nadat hij de Bahamut en Neo Bahamut Materia heeft verkregen. Bahamut Zero is een van de krachtigste Summons, alleen overtroffen door Knights of the Round in termen van pure niet-elementaire schade. Omdat het de magische verdediging van vijanden negeert en de schade niet elementair is, kunnen vijanden de schade niet weerstaan.

Death Gaze

Death Gaze bevindt zich op verdieping B40, de laatste verdieping van Whisperwind Cove. Het moet worden verslagen om de kerker te voltooien en te verlaten. De Death Gaze heeft toegang tot de spreuken Death, Dispel en Kill, maar ze hebben een lage hit rate. Het gebruikt vaak zijn sterke fysieke aanval en het heeft een hoge verdediging en HP. De party level moet op zijn minst in het midden van de vijftig liggen. Op een lager niveau kun je misschien Protect Rings uitrusten en NulDeath casten om je te beschermen tegen de spreuken van Death Gaze.

Deze figuren worden geleverd in de originele verpakking die meer dan 20 jaar geleden is uitgebracht. Hierdoor kan er beschadiging zijn ontstaan aan de verpakking.

Grootte

7 cm

Verpakking

Blister

Inhoud

2 figuren

Uitgave

2003

Merk

Nummer